Arad, România
E-mail: its.arad@instalatorarad.ro
Urmărește-ne:
instalații sanitare
Instalații sanitare de calitate garantată

Pentru ca o locuința să poată fi utilizată la capacitate maximă și să ofere un nivel ridicat de confort are nevoie de instalații sanitare rezistente, bine construite.

Acestea vor asigura circuitul apei prin întreaga casă, indiferent dacă avem în vedere apă caldă sau apă rece.Instalațiile sanitare reprezintă toate conductele și circuitele de apă, rece, caldă, și canalizare dintr-o clădire, ce-i asigură acesteia o bună funcționare.

Baia, pentru cei mai multi dintre noi reprezinta un spatiu de relaxare, dupa o zi obositoare de munca in functie de preferinte alegem sa facem un dus rapid ori o baie fierbinte in cada. Tot mai multe persoane opteaza pentru instalarea unei cabine de dus ori confectionarea acesteia direct pe pardoseala "La realizarea unui spatiu de dus se va utiliza o rigola de pardoseala ce va avea functia de preluare a apei folosite la "dus italian".

In functie de preferinte se vor folosi paravane din geam de sticla ori perdele impermeabile cu rol de protectie impotriva stropilor de apa,ca si sursa de alimentare cu apa calda / rece, se va instala un panou de dus ori o baterie clasica.

S-a intamplat sa aveti nevoie de serviciile unui instalator si ati fost lasati sa asteptati fara a beneficia de serviciile promise ? Noi avem solutia.Avand instalatori cu experienta de peste 15 ani va oferim servicii de calitate in domeniul instalatiilor sanitare.

Ati facut o alegere buna dacă sunteți în căutarea unui instalator autorizat în Arad, pentru:

· repararea instalatilor sanitare

· inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru)

· montare de robineti si apometre

· reparare, montarea si inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete)

· inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus)

· inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere)

Va garantam ca serviciile noastre vor fi intodeauna la dispozitia dumneavoastra, fara a va dezamagi.

Ati ales ITS Arad?
Ați făcut o alegere bună dacă sunteți în căutarea unui instalator autorizat în Arad, pentru:

Instalatii sanitare. Montarea robinetilor de coloana, schimbarea racordurilor de plastic cu mufe rapide din cupru, instalatii sanitare, montarea apometrelor de apa rece si apa calda in imediata vecinatate a coloanelor principale, proiectarea traseului de teava de la robineti catre chiuveta, cada, bideu si wc. 

Racordarea prin intermediul racordurilor flexibile sau a celor fixe a chiuvetei la tevile de apa, instalatii sanitare, racordarea cazii, a wc-ului sau bideului la coloana principala de apa din apartament.

ITS Arad: instalații sanitare, alimentare, reparații instalații subsol blocuri sau reabilitări subsoluri, reparații centrale (pe gaz, lemn sau pelleți), instalații termice noi, instalații sanitare noi, Arad, cazane în teracotă, cazane pe lemne, instalații de gaz.
Sunteți interesat de serviciile noastre? Aveți întrebări? Cu siguranță putem să vă ajutăm!
cu cine colaborăm
Parteneri